Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Strona zchodzi na psy!!!
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: Strona zchodzi na psy!!!
Strona zchodzi na psy!!! 5 mies., 1 Tydzień temu Oklaski: 3
Z przykrością muszę stwierdzić że od początku tego roku wasza strona schodzi na psy.
Zaglądałam na nią średnio raz w tygodniu ( częściej niebyło sensu sensu), a teraz ti chyba zacznę raz na kwartał. Nic nowego na niej niema, strona ktora kiedyś miała ambicje byc strona informacyjna -przestała nią być. Widze ze stała sie miejscem ludzi którzy maja tylko i wyłącznie ambicje czepiania sie władz. Nawet sam szef Piotrus juz nawet nie probuje nic skrobac tylko wstawia teksty innych ludzi. Szkoda. Przypuszczam ze ten wpis nie zobaczy światła dziennego wiec napisze tak. MAM WAS W DUPIE I TERAZ BEDE ZAGLĄDAĆ TUTAJ NIE CZĘŚCIEJ NIZ RAZ NA KWARTAŁ.CYLI W TYM ROKU JESZCZE TYLKO RAZ, A JAK NIC SIE NIE ZMIENI ZAPOMNĘ ŻE ONA ISTNIEJE. PA
luna
Fresh Boarder
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O:Strona zchodzi na psy!!! 5 mies. temu Oklaski: 4
POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zróbcie coś bo zapowiadało się ciekawie i było a teraz nowe to są tylko linki z powiatu i stareczarnowo.pl
ziom
Fresh Boarder
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Do góryStrona: 1
Moderatorzy: uniwers1, Wiesiek

Hydepark

Top Headline
Każdy ma swoje marzenia. A jakie są moje marzenia?

Każdy człowiek czegoś pragnie. Jedni domu i kochającej rodziny, drudzy samochodu, czasem akceptacji. W naszym życiu marzenia są niczym powietrze- potrzebujemy ich, inaczej wszystko będzie...

Read More...
Ja Europejczyk- co to dla mnie znaczy?

Od małego dziecka czułam się Europejką. Rodzice powtarzali mi, że, choć nasz kontynent nie jest idealny, dobrze nam tu, nasze życie jest spokojne i uporządkowane. Teraz jednak, gdy jestem...

Read More...
Co ta szkoła robi z ludźmi??

Miejsce ciągłego szumu, zgiełku i krzyku. Twierdza, w której rządzą zasady, za których złamanie ma się kłopoty niemal takie same, gdy sięgniesz ręką po cudzą własność. Jednymi słowy:...

Read More...
statystyka